Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ!!!

 


            ΤΑ  ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ!!!

[ Επικυρώθηκε η θεωρία των δύο άκρων]

 

Παραθέτω χθεσινοβραδυνή είδηση για περιφερειακές εκλογές στην  τέως Ανατολική Γερμανία του λατρευτού κάποιων  ημέτερων Αριστερών,   κ. ULBRΙCHT !!!  Επιβεβαιώνεται και στην πράξη η θεωρία απόλυτης συγγένειας των δύο άκρων, για την οποία  ο  συμπαθής  κατά  τα άλλα  συμπατριώτης μου Γεν, Γραμματέας του ΚΚΕ , διαρρήγνυε τα ιμάτιά του. Το θέμα δεν αφορά μόνο τη Γερμανία αλλά και άλλα κατάλοιπα του Μαρξισμού και του αριστερού οπορτουνισμού  γενικότερα.

‘’ Η Εναλλακτική για τη Γερμανία, γνωστή ως AfD, κέρδισε τις εκλογές στην ανατολική περιφέρεια της Θουριγγίας, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας που ακροδεξιό κόμμα κερδίζει σε ένα κρατίδιο.

Ο θρίαμβος για την αντιμεταναστευτική Εναλλακτική για τη Γερμανία, σε μια περιοχή που βρισκόταν υπό κομμουνιστικό έλεγχο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το πολιτικό κέντρο της Γερμανίας — ιδίως για τα τρία κόμματα του συνασπισμού του Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, τα οποία φαίνεται να έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες.’’

Διαφαίνεται σαφώς ότι ο Μαρξισμός-Λενινισμός είναι το σύστημα που εξέθρεψε την ακροδεξιά και τον νεοφασισμό, κυρίως στη μαμά  όλων των κομμουνιστών, Μόσχα  του κ. Πούτιν, τον ηγέτη της σύγχρονης Ουγγαρίας και αλλαχού. Μήπως το γεγονός αποτελεί και απάντηση  στο ερώτημα για την αύξηση  της ακροδεξιάς, υπό διάφορα προσχήματα;; Τελικά φαίνεται ότι αμφότερα τα άκρα παίζουν με την πατριδοκαπηλία και το προσφυγικό, παίρνοντας ενίοτε θέσεις αντίθετες για να προβάλουν τον  δήθεν διεθνισμό  τους οι πρώτοι και τον εθνικισμό τους οι δεύτεροι. Σταματώ εδώ, με την ελπίδα ότι κάποιοι θα διακόψουν τον μιθριδατισμό τους γιατί οι μεγάλες δόσεις βλάπτουν  ανεπανόρθωτα !!!      Αντώνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αταλάντη Λοκρίδας, T.K. 35200, Φθιώτιδα, Greece
Γράφω για να εξωτερικεύσω προσωπικές μου σκέψεις και να μοιραστώ εμπειρίες και γεγονότα που βίωσα προσωπικά στη μακρόχρονη υπηρεσιακή και ιδιωτική μου διαδρομή.