Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΆΡΟΥΣ

 

       ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;;;

 

 

Όλο αυτό το διάστημα  σύσσωμη η Αντιπολίτευση περί αλλά τυρβάζει και ουδόλως συμμετέχει στην αποκαλούμενη διαβούλευση που απαιτεί και ο τίτλος ‘’Κοινοβούλιο’’, αφού έχουν  μοναδικό τους στόχο να φύγει ο κ. Μητσοτάκης.  Είναι αλήθεια ότι προσωπικά είχα και εγώ μια προκατάληψη ‘’εναντίον’’ του ,αλλά βλέποντας όσα διεθνώς αναγνωρισμένα έγιναν και συνεχίζουν να συντελούνται στη χώρα μας, δεν βρίσκω κανένα λόγο να συμμεριστώ τις αστόχαστες ενέργειες εναντίον του.

Αν υπάρχουν πράγματι στοιχεία  για όσα του καταμαρτυρούν  και με δεδομένο το ‘’ομαδικό’’ μένος  εναντίον του, θα τον είχαν κλείσει μέσα για τα ‘’ανομήματά του’’. ΄Αρα συκοφαντείται,  χωρίς στοιχεία  και χρησιμοποιείται  σαν  τους βαρβάρους του Καβάφη.

Τελικά φθάνουμε στο ίδιο ερώτημα του ποιητή. Αν πράγματι ο Πρωθυπουργός ακούσει  τις προτροπές σας και παραιτηθεί, με τι θα ασχολούνται ο σημερινοί του  κατήγοροι;;;’’. Θα αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους για να αποδείξουν ότι εκείνο που τους κρατούσε όρθιους ήταν ‘’οι βάρβαροι που είχαν μπει στην πόλη’’, επαναλαμβάνοντας το ερώτημα ‘’και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;;;.

 

 

Με συγχωρείτε σύντροφοι ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλείστε, τι θα κάνετε μετά;; Το ξέρετε και εσείς – άλλωστε το προβλέπετε στις διακηρύξεις και τα προγράμματά σας-  ότι τελικά αναζητείτε τον καταλληλότερο να ‘’διώξει’’ τον Μητσοτάκη, στολίζοντάς τον με διάφορα αναπόδειχτα στοιχεία. Αν όμως – κάνοντας μια υπόθεση εργασίας – αληθεύουν οι κατηγορίες σε βάρος του, γιατί δεν τον καταγγέλλετε στην αρμόδια δικαιοσύνη για να απαλλάξετε την χώρα από τη συμφορά που του καταλογίζετε  ομαδόν;;;. Στην υποθετική περίπτωση που οι καταγγελίες σας έχουν βάση, το γνωρίζετε ότι θεωρείστε συνένοχοι των κακουργημάτων που επικαλείστε αλλά δεν τολμάτε να καταγγείλετε στη Δικαιοσύνη;;; Θα συμπληρώσω τις απορίες μου με τη γνωστή για την ηλικία μου αφελή ερώτηση. Εσείς οι καλοί  ποιες προτάσεις καταθέσατε στις συζητήσεις στη Βουλή, όπου οφείλετε όλοι ‘’μαζί’’ να διαβουλεύεστε, για καλύτερα αποτελέσματα;;; Δεν θέλω να αναφερθώ στις αοριστολογίες και τους λαϊκισμούς, οι οποίοι στο τέλος θα βλάψουν και εσάς για την ταυτότητα απόψεων με τα ποικιλόχρωμα φασιστοειδή και τους αιθεροβάμονες;;;

Με απλά λαϊκά λόγια κύριοι διεκδικητές της εξουσίας, με την εν γένει συνολική  στάση σας, γίνεστε συνένοχοι ή κοινοί συκοφάντες. Η επιλογή είναι δική σας και είναι καιρός να μάθουμε και εμείς  - ο λαός – τι ακριβώς συμβαίνει για να πάρουμε θέση και να σώσουμε τη χώρα μας, ξεκαθαρίζοντας αν η Βουλή βρίσκεται στα χέρια απατεώνων , συκοφαντών ή υγιώς  σκεπτόμενων  Ελλήνων. Αντώνης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αταλάντη Λοκρίδας, T.K. 35200, Φθιώτιδα, Greece
Γράφω για να εξωτερικεύσω προσωπικές μου σκέψεις και να μοιραστώ εμπειρίες και γεγονότα που βίωσα προσωπικά στη μακρόχρονη υπηρεσιακή και ιδιωτική μου διαδρομή.