Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

 

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΤΆΝΤΙΑ

 

Μετά την  διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019  και ό,τι επακολούθησε με  την παραίτηση του κ. Τσίπρα λόγω εκλογικού καταποντισμού και τις διασπάσεις , σύσσωμη η αντιπολίτευση στη χώρα μας, έχει ένα κοινό σύνθημα: Να ευρεθεί ο ηγέτης που θα διώξει τον Μητσοτάκη από την εξουσία. Δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει με τη χώρα και τις ανάγκες της αλλά να βρεθεί  ο αντι-Μητσοτάκης, ο καθένας βέβαια από τον δικό του χώρο. Μοναδικό τους όπλο ύβρεις και συκοφαντίες αναπόδεικτες και την Αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει ειδική εισαγωγή ηγέτη από τις ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ έχει αρχίζει η εσωστρέφεια στα δυο δημοκρατικά Κόμματα και καθημερινά αναλίσκονται σε προσωπικές αμφισβητήσεις, Στη διαμάχη εμπλέκεται και ο άπειρος περί τη διεθνή πολιτική νέος Δήμαρχος, Αυτή δεν είναι πια αντιπολίτευση αφού προσομοιάζει περισσότερο με τσίρκο με συνε3χεις ακροβασίες. Το ΚΚΕ μάλιστα, που ως γνωστόν αρνείται την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά συμμετέχει στις  ευρωεκλογές, κατηγορεί  τα άλλα κόμματα που ψηφίζουν Νόμους της Κυβέρνησης και δηλώνει αντίθετο με τον αστικό κοινοβουλευτισμό.  Με όλα αυτά  βέβαια κάνουμε κακό μόνο στη χώρα μας και κάποιοι το θεωρούν και δικαίωμά τους.

Παρακολούθησα το τελευταίο debate στις ΗΠΑ και  σκέφθηκα ότι τελικά εμείς είμαστε σε καλύτερη μοίρα από την μεγάλη χώρα που θεωρείται και παγκόσμια προστάτιδα.

Με αυτούς  τους δύο υποψήφιους, τον ένα που ανέχθηκε αν δεν ενθάρρυνε την κατάληψη του Καπιτωλίου και αμέτρητες σοβαρές δίκες σε βάρος του και τον άλλο να μην μπορεί να σταθεί όρθιος και να αρθρώσει λόγο λογικό και διαρκή θα λύσουν τα αναρίθμητα παγκόσμια προβλήματα;;

Είμαι βέβαιος ότι με κλήρωση θα τους τύχαινε καλύτερος. Είναι δυνατόν σε μια χώρα σαν τις ΗΠΑ, με τόσα εκατομμύρια ενεργούς πολίτες, αυτοί οι δυο να αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα ηγέτη;;; Αλίμονο στον πολιτισμένο  κόσμο , γιατί αυτό αποτελεί  επικίνδυνη πολιτική κατάντια που ξεπερνά και τη δική μας!!! Αντώνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αταλάντη Λοκρίδας, T.K. 35200, Φθιώτιδα, Greece
Γράφω για να εξωτερικεύσω προσωπικές μου σκέψεις και να μοιραστώ εμπειρίες και γεγονότα που βίωσα προσωπικά στη μακρόχρονη υπηρεσιακή και ιδιωτική μου διαδρομή.