Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΑΝΤΙΠΟΚΙΤΕΥΣΗ Η 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ;;;

 

ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ή 5η ΦΆΛΑΓΓΑ ;;;



Με το σύνθημα του εξωκοινοβουλευτικού αρχηγού του

Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που πρώτη του επιτυχία υπήρξε η διάσπαση και η φυγή ή απομάκρυνση μελών του κόμματος,άρχισε να μας δίνει τα πρώτα δείγματα 5ης φάλαγγας, Χρησιμοποιεί εν γνώση του αυταπόδεικτα και επικίνδυνα ψεύδη, που είχε τη δυνατότητα προηγουμένως να ελέγξει. Στο παιχνίδι μπαίνουν αμέσως τα λοιπά μικρομέγαλα κόμματα που θέλουν να μας σώσουν και τελικά όλοι μαζί δυσφημούν τη χώρα που θέλουν να κυβερνήσουν.

Επιμένω στον όρο μικρομέγαλα αφού πρέπει να έχουν πεισθεί ότι ο λαός δεν τους θέλει και αναφέρω στη συνέχεια τους λόγους του χαρακτηρισμού. Ο επόμενος αρχηγός δεν είναι αποδεκτός ούτε στο κόμμα του και πάνε ήδη για εκλογές, διότι κατάλαβαν ότι κατάντησε σαν το σκυλάκι της παλιάς διαφήμισης δiσκων γραμμοφώνου his masters voice. Για τους φασιστοθρησκόληπτους περιορίζομαι να επαναλάβω το γνωστό τους ΄΄ου γαρ οίδασι τι ποιούσι΄΄. Το ΚΚΕ έχει ήδη δηλώσει ότι δεν αποδέχεται τον αστικό κοινοβουλευτισμό και κατ’ επέκταση την κρατούσα δημοκρατία. Ο έτερος αρχηγός χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να προβάλει τα μαντζούνια του αφού πολιτικός δεν είναι Τέλος, θυμάμαι την μοναδική κυρία της παρεούλας [ διότι περί αυτού πρόκειται] ως Πρόεδρο της Βουλής, να δίνει εντολές σε αξιωματικό της τροχαίας στον περίβολο του κοινοββουλίου, πως να κατευθύνει την κίνηση των αυτοκινήτων.

Ύστερα από όλα αυτά θέλω να επισημάνω ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση, ΄’όπως την περιγράφει το Σύνταγμα΄΄ ως αρωγός με προτάσσεις και παρατηρήσεις προς την Κυβέρνηση, αποκλείοντας τη συνειδητή ψευδολογία, όπως αυτή του αμερικανόφερτου κυρίου που αμφισβητεί τα επίσημα στοιχεία της πυροσβεστικής και των λοιπών αρμοδίων Αρχών για τον αριθμό των αεροσκαφών που πετούσαν στη διάρκεια της πρόσφατης πυρκαγιάς. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επαναλάβω τις λοιπές ανακρίβειες, επισημαίνοντας ότι η ψευδολογία και η συκοφαντία αποτελούν αδίκημα, που προφανώς δεν μπορούσε να κάνει στις ΗΠΑ χωρίς συνέπειες. Διέλυσε το Κόμμα του, πιστεύω ότι δεν θα κάνει το ίδιο στη φιλόξενη χώρα του. Αντώνης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αταλάντη Λοκρίδας, T.K. 35200, Φθιώτιδα, Greece
Γράφω για να εξωτερικεύσω προσωπικές μου σκέψεις και να μοιραστώ εμπειρίες και γεγονότα που βίωσα προσωπικά στη μακρόχρονη υπηρεσιακή και ιδιωτική μου διαδρομή.