Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ

 

ΧΑΊΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΈΤΡΗΤΟΝ



Με τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τη συνέχεια της τραγελαφικής αυτής κατάστασης. Με την τελευταία μάλιστα αλλαγή του προέδρου κοινοβουλευτικής ομάδας με τον κ. Ν. Παπά επιτείνεται η τραγελαφική αυτή κατάσταση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ένας ηγέτης με πρόσφατη και μακρά εμπειρία από πολιτισμένη χώρα, έφθασε στο σημείο να αγνοήσει την παμψηφεί καταδίκη του κ. Παπά από το Ειδικό δικαστήριο , οδηγώντας στη σκέψη ότι εμφορείται από την τακτική του κ. Τράμπ. Η πράξη του αρχηγού του κόμματος δείχνει όχι μόνο ασέβεια στον Νόμο αλλά και εμφανή απόδειξη ότι δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία των εξουσιών για να κρατηθεί στη αμφισβητούμενη θέση του!!! Με την τελευταία του πράξη χάνει και τις τελευταίες ελπίδες να τον αποδεχτούν οι Έλληνες στην εξουσία της χώρας.

Μπορώ πολλά γράψω για τη συνολική του εισαγωγή καινών δαιμονίων, θα το αποφύγω όμως γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Θα του θυμίσω περίληψη της δικαστικής απόφασης, για να του αφαιρέσω ενδεχόμενες δικαιολογίες εις το μέλλον ότι δεν το ήξερε: Αντώνης


Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία του σκεπτικού της πολυσέλιδης απόφασης.

«Ο Νίκος Παππάς, με εξακολουθητικές ενέργειες (πράξεις ή παραλείψεις), επεδίωξε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό που είχε καταστρωθεί από τον ίδιο, αλλά και από άλλα ηγετικά στελέχη του τότε κυβερνώντος κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ), τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν εξακριβωθεί, με σκοπό την απόκτηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία να τελούν υπό τον έλεγχό τους και να προωθούν τις πολιτικές θέσεις και ενέργειες της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του κατηγορούμενου».

«Ο Νίκος Παππάς ανέλαβε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του ίδιου και της κυβερνητικής ηγεσίας για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού και εφημερίδας, παραβιάζοντας τα υπηρεσιακά του καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του για τήρηση του Συντάγματος και του νόμου, πείθοντας τον Χρήστο Καλογρίτσα να υπακούσει στις εντολές τους ως “πειθήνιο όργανό του”, ως “παρένθετος” τούτου, που θα εξασφάλιζε τη νομιμοφάνεια στις παράνομες και εξωθεσμικές ενέργειές του, ενώ ο ίδιος θα παρέμενε στο απυρόβλητο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αταλάντη Λοκρίδας, T.K. 35200, Φθιώτιδα, Greece
Γράφω για να εξωτερικεύσω προσωπικές μου σκέψεις και να μοιραστώ εμπειρίες και γεγονότα που βίωσα προσωπικά στη μακρόχρονη υπηρεσιακή και ιδιωτική μου διαδρομή.